Kuidas maitseb armastus?
Maitse andmine toidule on kunst. Peakokk lihvib maitseid hoole ja armastusega nagu juveliir teemanti või kirjanik novelli. Lõpptulemusena annab ta oma teadmistele ja oskustele sisu ning vormi, mida naudivad sajad, kui mitte tuhanded inimesed.
Olen kirglik gurmaan ja katsetaja. Aastaid oli minu unelmaks luua päris oma kodurestoran. Aja ja olude sunnil kasvas sellest unistusest välja midagi hoopis laiapinnalisemat ja põnevamat - gurmeetoitude sari ELSINE, mis võimaldab mul realiseerida oma kulinaarsete katsetuste parimaid tulemusi sadadesse kodudesse. Minu suur soov on avardada kohalikke toidumaastikke, tuua siia värskeid tuuli, samas tuletada meelde meie esivanemate meelisretsepte, rikastades neid tänapäevaste tervislike komponentidega.
Elsine peakokkade looming ühendab endas parimaid kohalikke maitseid, mida meie inimesed on põlvkondade jooksul hindama ja armastama hakanud. Oleme neid maitseid hoolikalt valinud, tuues esile parimad ja tugevaimad küljed, nende loomuliku ning loodusliku sära.
Meie toidul on juured sügaval kohalikus pinnases. Siit saame me oma hoolikalt valitud tooraine, siit pärinevad meie toiduvalmistamistraditsioonid ning aegade jooksul väljatöötatud retseptid.
Siitsamast on kasvanud meie armastus hea maitse ja hõrgu toidu vastu ning kustumatu visadus ning püüdlus täiuslikkuse poole.
Lakkamatu kirg täiuse ja arengu poole on ajendanud meid vaatama koduõuest kaugemale, et panna ennast proovile naaberriikides, mille toidutraditsioonid on küll erinevad, kuid samas piisavalt tuttavad. Täiendava impulsi selleks andis meeldiv koostöö ühe toreda Soome perefirmaga. Ühistööst õppisime lisaks kohalikele maitsetele ka skandinaavialikku tööeetikat ja ellusuhtumist.
Kuidas maitseb armastus kokakunsti ning hõrgu ja tervisliku toidu vastu? Olge lahked - meie tootevalik on Teie ees.